Læsekreds

Menighedshuset Bag Kirken 5, Højby

Vi mødes og taler om bøger, vi har læst. Denne vinter læser vi om fremmede fugle: Mennesker, der er kommer til et andet miljø end de har været vant til: 26. januar: Henrik Pontoppidan: Isbjørnen.En kortroman/lang novelle om Torkild Müller, der mod sin vilje består den teologiske embedseksamen for at blive sendt til Grønland som præst. En fortælling med lune og ironi og en klassiker i dansk litteratur. 30. marts: Stine Pilgaard: Meter i sekundet.Hovedpersonen er et kvindeligt snakkehoved i 30-erne, som flytter til det fåmælte Vestjylland med mand og lille søn. Her prøver hun at blive en normal person,...

Læsekreds

Menighedshuset Bag Kirken 5, Højby

Stine Pilgaard: Meter i sekundet.Hovedpersonen er et kvindeligt snakkehoved i 30-erne, som flytter til det fåmælte Vestjylland med mand og lille søn. Her prøver hun at blive en normal person, der både kan køre bil, small-talk-e og tage vare på sit barn. Der vil være kaffe/te undervejs. Ingeborg Gadegaard arrangerer et samlet, fælles lån på biblioteket. Vil du være med, så ring til hende: 59 30 26 02.