Gudstjeneste Louise Buch Jensen

Højby Kirke Bag Kirken 6, Højby

Kristi himmelfarts dag

I dag får kirken besøg af Høvekoret, der bidrager med musik tilpasset lejligheden. Høvekoret er et blandet, 4-stemmigt, rytmisk ensemble. Repertoiret spænder vidt: Fra klangfulde salmer til blød rock, dog især med hang til jazz’ede arrangementer.

Kirkekaffe

Menighedshuset Bag Kirken 5, Højby

Efter gudstjenesten er der kirkekaffe i menighedshuset. Alle er velkomne!

Valgforsamling

Menighedshuset Bag Kirken 5, Højby

Mød op til valgforsamlingen, og vær med til at sætte dit præg på hvad Højby Sj. kirke skal de næste fire år. Hvad enten du ønsker flere aktiviteter for børn og unge, familier eller ældre, tiltag for flygtninge, drop-in dåb, koncerter eller noget helt andet.

Afstemningsvalg

Menighedshuset Bag Kirken 5, Højby

Foreligger der 3 uger før afstemningsdagen, dvs. tirsdag den 1. november 2022 kl. 19.00, kun én gyldig kandidatliste, aflyser valgbestyrelsen afstemningen. Valgbestyrelsen bestemmer, hvordan bekendtgørelsen skal ske.