Navigation af visninger

I dag

Fælles frokost

Menighedshuset Bag Kirken 5, Højby

Efter gudstjenesten er der fælles frokost i menighedshuset.

Højby Kirke Bag Kirken 6, Højby

Nyt hold minikonfirmander begynder fredag d. 24. februar efter skoletid: 5 fredage med fortælling, spisning og kreative projekter. Børn i Højby skoles 3. klasser får indbydelse.

Kirkekaffe

Menighedshuset Bag Kirken 5, Højby

Efter gudstjenesten er der kirkekaffe i menighedshuset.

Recurring Event Læsekreds

Læsekreds

Menighedshuset Bag Kirken 5, Højby

Linn Ullmann: De urolige.

Far og datter skulle skrive en bog sammen, men alderdommen har fået tag i ham, så samtalerne bliver uforudsigelige. En bog om minder og glemsel og de mange historier, der udgør et liv, – og om forfatterens berømte far: Ingmar Bergman