Babysalmesang

Babysalmesang er gennem de seneste år blevet populært i kirker over hele landet og er i øvrigt en dansk opfindelse. Forældre eller bedsteforældre og børn fra 0-12 måneder inviteres ind i kirken, hvor motorik, sanser og musikalitet stimuleres i de helt specielle rammer kirken kan byde på.

Vi mødes i kirken kl. 10 og synger sange og salmer med fagter og enkle dansetrin til. Salmer, sange, dans og musik danner baggrund for nærvær og fordybelse for børn og voksne. Bagefter er der kaffe/te og hyggeligt samvær i menighedshuset.

Det er gratis at deltage og der kræves ingen særlige forudsætninger for at deltage. Du er velkommen til en prøvegang.

Er der ikke nogle datoer til højre, kan du kigge på Nykøbing Sj. kirkes hjemmeside – vi har ofte babysalmesang forskudt af hinanden.

Tilmelding til organist Lene Søndergård på mail eller mobil 24 64 18 25. Har du spørgsmål, er det også Lene du skal kontakte.