1. Begivenheder
I dag

Vin i tårnrummet

Højby Kirke Bag Kirken 6, Højby

Vi ønsker hinanden et godt nytår med et glas vin i tårnrummet.

Julekoncert med Gospel Sisters

Højby Kirke Bag Kirken 6, Højby

Mange forbinder gospelsang og -musik med julen. Den 8. december kl. 19.30 leverer Gospel Sisters en stemningsfuld julekoncert i kirken.

Syng julen ind

Højby Kirke Bag Kirken 6, Højby

Nykøbing Sj. stadsorkester spiller julemelodier, der vil også være lejlighed til at synge med.

Kirkemusikfestival 2022

Højby Kirke Bag Kirken 6, Højby

Igen i år afholdes kirkemusikfestival, hvor der i Odsherreds kirker er en vifte af arrangementer. I Højby kirke præsenterer vi en musikalsk billedfortælling om Thomas Kingo.

Høstgudstjeneste og frokost

Højby Kirke Bag Kirken 6, Højby

Høstgudstjeneste med deltagelse af Lars Aabo på klarinet og efterfølgende frokost.

Gudstjeneste Louise Buch Jensen

Kristi himmelfarts dag

I dag får kirken besøg af Høvekoret, der bidrager med musik tilpasset lejligheden. Høvekoret er et blandet, 4-stemmigt, rytmisk ensemble. Repertoiret spænder vidt: Fra klangfulde salmer til blød rock, dog især med hang til jazz’ede arrangementer.