• Denne begivenhed er allerede afholdt.

Julekoncert

14 december 2021 kl.19:30

Velkommen til årets julekoncert som genoptages efter Coronapausen!

Det bliver med tre musikere, der er velkendte i lokalområdet såvel som på landsplan: ”Duoen ”Maud & Langkilde” så dagens lys i 2015.

Forud gik et mangeårigt samarbejde mellem Maud Kofod fra Fårevejle og Robert Langkilde: først i orkestret ”Fede Finn og Funny Boyz” og siden i ”Maud & Mænd”.

Der er således tale om to yderst rutinerede musikere med flere årtiers erfaring og hundredvis af koncerter, festivaler og tv-shows på bagen. Ved denne lejlighed er duoen udvidet til trio med John Strange på kontrabas.

Med få og enkle virkemidler – sang, klaver, guitar og saxofon – har musikerne sammensat et program af både velkendt og nyt inspirerende julerepertoire som serveres med charme, sødme og inderlig kærlighed til musikken og publikum.

Der er gratis adgang til koncerten, men husk Coronapasset!

Dørene åbnes kl. 18.30.

Dato: