• Denne begivenhed er allerede afholdt.

Koncert

1 april kl.19:30 - 21:00

Passionskoncert med Sokkelund Sangkor

Sokkelund Sangkors passionsprogram er en musikalsk genfortælling af Jesu lidelseshistorie.

Det er sammensat af bidrag fra mange komponister fordelt over 400 år af musikhistorien, hvor hvert værk sætter fokus på en del af beretningen. Jesus fremstilles traditionelt som det blide offerlam, der fromt påtager sig sin skæbne, men Sokkelund Sangkors lidt mere dramatiske udvalg af værker giver også luft for menneskelige følelser som angst for døden, skuffelse over folkets passivitet og vrede over skæbnen.

I programmet indgår værker af bl.a. Brahms, Bach, Poulenc, Reger, Mendelssohn, Nystedt, Lewkovitch, Bojesen og la Cour.

Sokkelund Sangkor er stiftet af i 1984 af Morten Schuldt-Jensen og har siden gjort sig gældende i mange sammenhænge i Danmarks korliv. Morten Schuldt-Jensen har derudover skabt sig en international karriere, især med ekspertise inden for kormusik, hvilket har ført til ledende stillinger i udlandet og adskillige internationalt roste indspilninger.

Der er fri entré til koncerten, og dørene åbnes kl. 19.

Dato:
Tidspunkt: